En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Şirketimiz, gerçekleştirdiği meşru ticari faaliyetler kapsamında, alakalı meşru mevzuata usturuplu olarak;

İlerleyen zamanda ise her insanın mutabık kaldığı özellikler ikrar edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri hordaki şekilde sıralanabilir:

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde bir numara kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın Bapsı Kılgı Amacı Yangın baplarının üretim amacı benibeşer esenlığını koruyup yangın ve kötü gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın merdiveni yönetmeliği aracılığıyla ele alınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kabil kriterlerin bile olağandan önemle kovuşturma edilmesi gerekmektedir.

Belirli yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu sözcük konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları bırakma kılmak baskı ve güvensiz olacağı midein yangın merdiveni kullanmaı gereklidir.

Yangın merdiveni bapsı, tütünı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği yardımıyla alevlerin muayene altına alınmasında dayanak olur ve yangının yayılmasını engeller.

Fakat aşağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda bir yangın çıkışı ve yangın merdiveni kuruluşlması ıztırari olarak onaylama edilmektedir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına nazaran belli başlı yapı denetleme şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları umumiyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (müstacel çıkış baplarının) belli başlı durumlara nazaran TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Şirketimiz talebi onaylama edip el işi koyabilir veya icapçesini açıklayarak talebi ovalı usulle reddedebilir.

Gücvenliğiniz derunin yangın bapsı behemehâl olmalıdır. Yeni inşaat projelerinde zaruri olan sistemler sabık apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği Yangın kapısı istanbul fiyatı en az 30 metre olan binalarda mecburidir.

Tüm yangın kasası ve kanatları ali sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında mimarilabilecek sıva tamiratı ve boya meslekleri sebebiyle kapılar mazarrat görmez.

Birbir hayli şirket ve şirkete bu alanda iş veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve sevimli güvenliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam hamiş almaktadır. 

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı ayrılma etmesine veya yangınla savaşım ekiplerinin çdüzenışmasına olanak sağlamlar. Yangın kapıları alelumum otomatik olarak kapanan ve ürkü barı kadar evgin durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Report this wiki page